Paralelni simulacijski postupci u procjeni prometnih svojstava čvora s asinkronim načinom prijenosa : magistarski rad - Venturin, Rima (R. Venturin ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1995)
Ključne riječi: ATM, prometne performanse, udio izgubljenih ćelija, ON-OFF model izvora, statistički multipleks, ubrzavajuće simulacijske metode