Primjena tehnologije raspodijeljenih glavnih knjiga u digitalnom novcu središnjih banaka : specijalistički rad - Bojan Belušić (B. Belušić, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2022)
Naslov: Primjena tehnologije raspodijeljenih glavnih knjiga u digitalnom novcu središnjih banaka