Vrednovanje struktura podataka i algoritama u obradi planiranih mreža : doktorska disertacija - Fischer, Darko (D. Fischer ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: mreže, algoritmi, simulacija, raspodjela, slučajna varijabla, struktura podataka, povezani popis, presjek, put, logičke operacije