Prijedlog telekomunikacijskog sustava na spojnim međunarodnim prugama : specijalistički rad - Žunić, Joško; Toš, Zdravko (Zagreb : J. Žunić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2021)
U specijalističkom radu je dan prijedlog ugradnje telekomunikacijskih uređaja na međunarodne priključne pruge na HŽ mreži. Uređaji su planirani poštujući načelo telekomunikacijskih zahtjeva prema rangu službenih mjesta kao i same dionice pruge.
Također naglasak je na neke predložene uređaje od konkretnih proizvođača jer su se isti u dosadašnjoj praksi pokazali kao sigurni, pouzdani i adekvatno praćeni servisnom podrškom.
In this special analysis project, proposal on how to implement telecommunication devices on international connecting railways on HŽ railway network is given. Devices are planned in respect of principle of telecommunication demands according to rank of official locations and railway routes.
Also, accent is on some proposed devices from specific providers because the same have already shown as safe, trustworthy and well maintained from specific provider service support.
Bibliografija str. 54.