Prijedlog telekomunikacijskog sustava na spojnim međunarodnim prugama : specijalistički rad - Žunić, Joško (J. Žunić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2021)
U specijalističkom radu je dan prijedlog ugradnje telekomunikacijskih uređaja na međunarodne priključne pruge na HŽ mreži. Uređaji su planirani poštujući načelo telekomunikacijskih zahtjeva prema rangu službenih mjesta kao i same dionice pruge. Također naglasak je na neke predložene uređaje od konkretnih proizvođača jer su se isti u dosadašnjoj praksi pokazali kao sigurni, pouzdani i adekvatno praćeni servisnom podrškom.