Sustav za prikupljanje podataka o ponašanju Web preglednika i njihovu analizu strojnim učenjem : diplomski rad - Jukić, Filip (F. Jukić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Opisane su najčešće prijetnje i napadi s kojima se susreću korisnici na Internetu. Opisana je programska struktura ekstenzije za Google Chrome preglednik i neki od dostupnih API-ja. Razvijen je i dokumentiran softver za prikupljanje podataka o ponašanju web preglednika koji se sastoji od ekstenzije za Chrome preglednik i web aplikacije na poslužitelju gdje se prikupljaju podaci.