Predviđanje korelacija u financijskim vremenskim nizovima metodama strojnog učenja : završni rad - Pisačić, Marko (M. Pisačić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Analiza i primjena dviju odabranih metoda strojnog učenja. Rad se sastoji od dijela koji opisuje teoretsku osnovu svake metode i dijela koji to znanje koristi kako bi pokušao predvidjeti buduće korelacije među dionicama Zagrebačke burze, te potom analizira uspješnost rezultata.