Otkrivanje sličnih matematičkih izraza koristeći sažimanje osjetljivo na bliskost : završni rad - Zaher, Leon (L. Zaher, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad nastoji odrediti osobnosti algoritama sažimanja osjetljivog na bliskost na temelju podataka matematičkih izraza. Glavni cilj je provesti ispitivanje ponašanja algoritama u ovisnosti o promjeni parametara podataka. U radu su ispitivanja uspješno provedena.