Sustav proširene stvarnosti za virtualnu bradu i brkove : završni rad - Pezelj, Dominik (D. Pezelj, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Proširena stvarnost skup je tehnologija kojima se u sliku stvarnog svijeta uključuju virtualni elementi. Iznimno je važno da se poravnavanje stvarnih i virtualnih elemenata radi u trodimenzionalnom koordinatnom sustavu. Jedan od vidova proširene stvarnosti je iscrtavanje virtualnih elemenata u slici lica. Jedna potencijalno korisna upotreba bio bi sustav proširene stvarnosti za isprobavanje virtualne brade i brkova.