Modeliranje karakteristika mjernih mjesta za učinkovito prenošenje i pohranu podataka : diplomski rad - Trstenjak, Adam (A. Trstenjak, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Modeliranje karakteristika mjernih mjesta za učinkovito prenošenje i pohranu podataka