Implementacija informacijskog sustava za podršku informatičkim natjecanjima : završni rad - Fijan, Sven Juraj (S. Fijan, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad opisuje implementaciju prototipa rješenja informacijskog sustava za podršku informatičkim natjecanjima realiziranu u obliku troslojne web aplikacije pisane u programskom jeziku Pythonu koristeći radni okvir Flask i bazu podatak PostgreSQL.