Projektiranje podređene jedinice za nadzor baterijskog paketa : diplomski rad - Kičin, Marko (M. Kičin, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu projektiran je podređeni uređaja u sustavu za upravljanje baterijskim paketom. Ukratko je objašnjena arhitektura vozila sa ciljem boljeg razumijevanja sustava. Navedeni su zahtjevi koje podređeni uređaj mora zadovoljiti. Detaljno je objašnjena shema podređenog uređaja za nadzor baterijskog paketa. Demonstriran je njegov rad te je potvrđena ispravnost na paketu od 8 litij-ionskih ćelija. Ispitani su parametri ulaznog filtra za mjerenje napona te njihov utjecaj na grešku u mjerenju.