Prepoznavanje i klasifikacija problema mentalnog zdravlja iz kratkog teksta višezadaćnim učenjem : diplomski rad - Mršić, Ivan (I. Mršić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Mentalno zdravlje danas je jedan od najvećih izazova u medicini. Stigma i diskriminacija sprečavaju ljude da dođu do i dobiju pomoć. Jedno od najčešćih mjesta za sudjelovanje u diskusijama i razgovorima su društveni mediji, a posebno Reddit. Ovaj rad opisuje duboki model višezadaćnog učenja za prepoznavanje i klasifikaciju osoba za jednu od pet duševnih bolesti iz korpusa. Rezultati se uspoređuju s modelima s jednim zadatkom, pokazujući poboljšanja rezultata i ukazujući na to kako različiti pomoćni zadatci pomažu u generalizaciji modela.