Razvoj višeplatformskih mobilnih aplikacija korištenjem radnog okvira Flutter : diplomski rad - Pavelić, Neven (N. Pavelić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad istražuje radni okvir Flutter za razvoj višeplatformskih mobilnih aplikacija koje se mogu koristiti na više različitih mobilnih operacijskih sustava. Također, u sklopu rada je osmišljena, razvijena i testirana višeplatformska mobilna aplikacija za mobilne operacijske sustave Android i iOS koristeći navedeni radni okvir Flutter.