Aplikacija za podršku interakciji nastavnika i studenata tijekom predavanja : završni rad - Fišić, Filip (F. Fišić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu razvijena je i opisana web-aplikacija koja pomaže interakciji studenata i profesora za vrijeme predavanja. Aplikacija omogućuje razmjenu informacija profesora i studenata u stvarnom vremenu. Profesor u svakom trenutku ima pregled prijavljenih studenata, kao i njihovih stanja - raspoloženja, komentara i postavljenih pitanja. Studenti u svakom trenutku mogu promijeniti raspoloženje prelaskom iz jednog u drugo stanje, a također mogu postavljati pitanja. Pitanja mogu biti anonimna ili potpisana. Za izvedbu aplikacije korišten je programski jezik Python uz razvojni okvir Flask. Studentsko i profesorsko sučelje izrađeni su uporabom HTML-a, CSS-a te JavaScripta uz korištenje različitih razvojnih okvira i tehnika. Web-aplikacija isprobana je na nekoliko predavanja te su reakcije studenata i profesora bile pozitivne uz konstruktivne komentare o mogućnosti napretka i budućeg razvoja aplikacije.