Detekcija i klasifikacija tekstovnih elemenata na slici koristeći duboke neuronske mreže : završni rad - Šestić, Lukas (L. Šestić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Rad je opisao postupak automatskog pozicioniranja, transformiranja i spremanja tekstovnih elemenata na sliku u oblik čitljiv neuronskoj mreži. Korišten je Tensorflow Object Detection API za postupak učenja detekcije i klasifikacije istih elemenata na slici. Ako je na slici pronađen matematički izraz, evaluacijom je dan rezultat istog.