FIZLer web aplikacija za učenje fizike : završni rad - Božić, Domagoj (D. Božić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad se bavi temom izrade web aplikacije za pomoć učenicima pri učenju fizike. Realizirana aplikacija omogućuje klijentima objavljivanje pitanja i međusobno odgovaranje, nakon što učenik shvati zadatak ima opciju razrješavanja objave. Mentori, profesori mogu razriješiti sve objave te se njihovi odgovori smatraju pouzdanima. Uz objavu pitanja kao i uz objavu odgovora moguće je priložiti i fotografiju rješenja. Klijenti imaju opcije pretraživanja po sadržaju objava te pregled objava pojedinog korisnika. U slučaju neprimjerenog ponašanja korisnici mogu biti privremeno ili trajno isključeni iz sustava aplikacije. U budućnosti uz suradnju sa CARNET-om u aplikaciju će se moći prijaviti svi učenici koristeći svoje @skole.hr elektronske pošte.