Programska aplikacija za optimalno kompletiranje setova : završni rad - Klišanin, Ante (A. Klišanin, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad obrađuje kombinatorni problem kompletiranja setova od k elementa, pri čemu su elementi razvrstani u n razreda, a pri kompletiranju setova smiju se spajati samo elementi iz susjednih razreda. Pretpostavljeno je da ne postoje nikakva očekivanja za vrijednosti elemenata. Naglasak je stavljen na tri različite metode kompletiranja. Metode su prvo su objašnjene u teoriji, a zatim i programski implementirane koristeći programski jezik Python.