Pretvorba postojeće web-aplikacije u progresivnu web-aplikaciju : završni rad - Toplak, Tomislav (T. Toplak, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je istražen i proveden postupak pretvaranje postojeće web aplikacije u progresivnu web aplikaciju. Svaki korak pretvorbe je detaljno analiziran kao i dobiveni rezultat. Opisane su odlike progresivnih web aplikacije i koje su im mogućnosti. Navedene su alternativne tehnologije koje bi mogle pospješiti više-platformsko rješenje. Opisane su korištene tehnologije i arhitektura JayOne, prije i poslije pretvorbe u progresivnu web aplikaciju. Dodane su nove funkcionalnosti, od kojih jedna pokazuje mogućnost korištenja poslužiteljski iniciranih obavijesti zbog pretvorbe. Spomenuti su izazovi i problemi pri programiranju progresivnih web aplikacija.