Tehno-ekonomska i financijska analiza kogeneracijskog postrojenja na biomasu korištenjem programskog paketa System Advisor Model : završni rad - Kuprešak, Tea (T. Kuprešak, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Kogeneracijsko postrojenje “Biomass to energy Županja d.o.o.” namijenjeno je za proizvodnju električne i toplinske energije. Postrojenje ima vrlo veliku ulogu za županjsko gospodarsko okruženje u smislu stvaranja nove vrijednost i upošljavanja ljudi, kao i potencijala za razvoj suradnje kroz povoljnu isporuku toplinske energije.