Primjene DFS i BFS algoritama za A* algoritam, 2-obojivost i toploško sortiranje u grafovima : završni rad - Sačarić, Bruno (B. Sačarić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu prezentirani su osnovni algoritmi pretraživanja grafa u širinu i dubinu, te kako se njihova struktura može iskoristiti za napredniji algoritam A* te algoritme testiranja 2-obojivosti grafa i topološkog sortiranja koji se koriste za mnoge učestale probleme u teoriji grafova. Definirani su osnovni pojmovi teorije grafova potrebni za razumijevanje danih algoritama. Dodatno, pokazana je implementacija algoritama u Javi te je objašnjeno kako koristiti isti programski kod za više algoritama.