Računalni sustav za interakciju s publikom : završni rad - Rinkovec, Paula (P. Rinkovec, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Kako bi se nastavnicima olakšala komunikacija sa studentima te provjera usvojenosti znanja na predavanjima, sustav Edgar proširen je sustavom za interakciju s publikom. S ciljem odabira najprikladnijih značajki, poput podržanih vrsta pitanja, istražena su već postojeća rješenja te je dan kratak pregled istih. Razvijeni sustav funkcionira kao kviz u stvarnom vremenu čijom navigacijom kroz pitanja i tempom upravlja nastavnik. Sam kviz je ostvaren kao Angular aplikacija, a komunikacija između nastavnikovog i studentovog uređaja pomoću JavaScript biblioteke Socket.IO.