PROJEKTIRANJE I TESTIRANJE TISKANE PLOČICE ISTOSMJERNOG PRETVARAČA ZA FOTONAPONSKU PLOČU : diplomski rad - Roller, Vilim (V. Roller, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu objašnjeno je načelo rada fotonaponskih ploča i istosmjernih pretvarača s galvanskim odvajanjem. Objašnjeni su mehanizmi stvaranja i sprječavanja elektromagnetskih smetnji. Prikazani su standardi za projektiranje tiskanih veza za visoke brzine rada, koji su primijenjeni tijekom projektiranja tiskane pločice. Tiskana pločica istosmjernog pretvarača projektirana je pomoću programskog alata Altium Designer 17.0.