Otkrivanje glazbenih žanrova zasnovano na dubokom učenju : diplomski rad - Orešković, Krešo (K. Orešković, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Proučiti i opisati duboko učenje kao i popularne programske okvire za duboko učenje. Opisati strategije otkrivanja značajki iz glazbe primjenom značajki dubokog učenja. Programski ostvariti sustav koji određuje žanr iz glazbe u audio formatu pomoću dubokog učenja. Prikazati učinkovitosti ostvarenog sustava korištenjem prikladno odabranih mjera za vrednovanje uspješnosti te opisati dobivene rezultate.