Upravljanje pogonom mobilnog mehatroničkog sustava sa svesmjernim kotačima : završni rad - Pržić, Luka (L. Pržić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Završni rad opisuje razvoj mehatroničkog mobilnog sustava pogonjenom svesmjernim kotačima. Matematički model izrađen je u Matlab programskom okruženju u okviru simulacijskog paketa Simulink. Dobiveni model je potom realiziran u LabVIEW okruženju za izradu virtualnih instrumenta, kako bi se omogućila njegova primjena na ugradbenom uređaju MyRio I-1900. Naposljetku, u programskom okruženju Autodesk Inventor izrađen je 3Dmodel same platforme.