Napredni algoritmi stabala odluke : završni rad - Prpić, Ante (A. Prpić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Upoznavanje s problemima strojnog učenja rješivim implementacijama naprednim algoritmima stabala odluka, poput pojačivačke biblioteke XGBoost koja na temelju procjena slabih modela donosi zaključke uzimajući u obzir bitne značajke skupa podataka gradeći dobar model koji precizno rješava probleme klasifikacije i regresije.