Predikcija vremenskih zapisa u alatu za praćenje vremena : diplomski rad - Petruša, Stjepan (S. Petruša, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je bio dizajnirati i testirati novi mikroservis za postojeći alat za praćenje vremena koji će pružati predikcije za vremensko praćenje. Motivacija je bila poboljšanjem iskustva vremenskog praćenja ujedno i poboljšati kvalitetu vremenskih zabilješki i izvještajima o profitabilnosti. Odlučili smo koristiti alat Productive jer je kreiran s ciljem da poboljša profitabilnost tvrtke. Kreirali smo dva algoritma, jedan koji koristi heurističko pretraživanje i drugi koji koristi povratnu neuronsku mrežu. Oba algoritma imaju svoje pozitivne i negativne strane, i za najbolje rezultate hibrid oba algoritma bi se mogao koristiti.