Edukativna igra za podučavanje sigurnosti na Internetu : završni rad - Pušelj, Dora (D. Pušelj, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ostvarivanje sigurnosti na Internetu vrlo je važno kako bi se izbjegle nepovoljne posljedice raznih opasnosti i napada. Za to je potrebna edukacija te poznavanje određenih sigurnosnih mjera. Sigurnost na Internetu je edukativna igra koja korisnike kroz interakciju s ostalim likovima i rješavanje zadataka uči o osnovama očuvanja sigurnosti na Internetu. Igra je implementirana u Unityju, razvojnoj okolini za igre. Sastoji se od tri razine te se upravlja glavnim likom koji rješava probleme te pokušava naći izlaz kako bi stigao do sljedeće razine ili do kraja igre. Kao primjeri za zadatke uzete su neke najčešće prijevare te opasnosti s kojima se moguće susresti u slučaju korištenja Interneta.