Prototip sustava za uvježbavanje analitičara za kibernetičke prijetnje : diplomski rad - Petr, Mladen (M. Petr, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisano što su kibernetička sigurnost i kiber inteligencija, koje vrste i razine kiber inteligencije postoje te zašto je važna pravilna edukacija iz tog područja. Opisana je pozicija analitičara kibernetičkih prijetnji. Definirana je arhitektura predloženog sustava za edukaciju analitičara kibernetičkih prijetnji i opisano programsko rješenje tog sustava. Provedeno je testiranje sustava nad jednostavnom vježbom.