Sustav za mjerenje karakteristika matrično spojenih tranzistora : završni rad - Požar, Borna (B. Požar, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Svrha zadatka je bila osmisliti i projektirati sklop koji će moći povezati svaki tranzistor u matrici i poslati signal s kojim se ispituje njegova karakteristika. Tijekom svog rada i prijenosa signala, sustav za matrično mjerenje karakteristika tranzistora zanemarivo utječe na rezultate mjerenja. Nakon što se ispravno spoje svi uređaju, mjerenje se vrši i upravlja pomoću računala s programom LabVIEW koji prikazuje i sprema dobivene rezultate.