Izrada dokumentacije električnog motocikla : završni rad - Pliskovac, Borna (B. Pliskovac, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog rada je izrada tehničke dokumentacije električnog motocikla dostupnog u laboratoriju Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Cilj je bio postaviti temelje za daljnji rad i provođenje analiza ponašanja ovakve vrste vozila. To je i učinjeno provođenjem popravaka i izradom sveobuhvatne dokumentacije. Dokumentirane su električne i mehaničke komponente sustava električnog motocikla. Pojašnjen je princip njihova rada, njihova uloga u sustavu te analizirano i dokumentirano njihovo međudjelovanje. Naglasak je stavljen na električne komponente laboratorijskog električnog motocikla. Dokumentiranje je obuhvatilo i stvaranje pregledne i električne sheme danog motocikla. Zaključno je provedena analiza mogućih dorada laboratorijskog električnog motocikla i predložene su promjene koje bi unaprijedile električni motocikl.