Određivanje putanje algoritmom D* u virtualnom okolišu : završni rad - Pavletić, Filip (F. Pavletić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad obrađuje određivanje putanje u dinamičkom virtualnom prostoru koristeći D* algoritam. Objašnjen je način rada D* i D* Lite algoritma i dana je usporedba sa tradicionalnim statičkim algoritmima. Ukratko su opisane prednosti dinamičkih pri radu s dinamičkim prostorom. Ponuđen je način implementacije D* Lite algoritma u Unity grafičkom pogonu. Na kraju su iskazane situacije u kojima je poželjno koristiti D*, mane trenutne implementacije i načini na koje bi se te mane u daljnjem razvoju mogle ispraviti.