Web aplikacija za rukovanje narudžbama temeljena na Axon radnom okviru : završni rad - Seršić, Marin (M. Seršić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Razvoj složenih Web aplikacija zahtjeva upotrebu suvremenih obrazaca za organizaciju sistema koji će osiguravati skalabilnost, performanse, sigurnost i jednostavnu integraciju. Command Query Responsibility Segregation (CQRS) je jedan takav obrazac, a Axon je radni okvir koji omogućava razvoj aplikacija na temelju CQRS. Razvijena je aplikacija za rukovanje narudžbama koja za obradu narudžbi koristi web servis. Servis za implementaciju CQRS i event sourcing obrazaca koristi Axon radni okvir.