Kombinatorni problem prebrojavanja svih razmještaja : završni rad - Vrkić, Marin (M. Vrkić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisan je i analiziran problem prebrojavanja svih razmještaja. Problem je podijeljen u 12 slučajeva. Korištene su pretpostavke o različitosti ili identičnosti lopta (objekta) i kutija. Također su korištene pretpostavke o tome jesu li prazne kutije dozvoljene ili nisu. Objašnjeni i uvedeni su termini poput particija broja, particija skupa, Stirlingov broj druge vrste, itd. koji su korišteni u rješavanju različitih slučajeva ovog problema.