Konvolucijski modeli za jednooku predikciju dubine scene : završni rad - Oreč, Filip (F. Oreč, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Rad opisuje općenito neuronske mreže, a posebno konvolucijske neuronske mreže. Opisan je način učenja neuronske mreže algoritmom gradijentnog spusta. U radu se također opisuju rezidualne neuronske mreže. Programski je implementiran i evaluiran konvolucijski model za jednooku predikciju dubine scene koji se temelji na konkret- noj implementaciji rezidualnih neuronskih mreža, ResNet50. Na kraju su prikazani rezultati.