Sustav za dostavu hrane : završni rad - Vrbanc, Kristijan (K. Vrbanc, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovoga rada je izrada web aplikacije. Sustav za dostavu hrane internet je trgovina gdje korisnici na lak i intuitivan način vrše pregled jelovnika i postavljaju narudžbe. Rad opisuje odabrane tehnologije upotrijebljene pri razvoju aplikacije, kao i samu strukturu aplikacije te njenu funkcionalnost .