Web-aplikacija za interakciju prilikom zapošljavanja : završni rad - Mustač, Kuzma (K. Mustač, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Cilj projekta web aplikacije za interakciju prilikom zapošljavanja bio je implementirati sustav koji će osobama koje traže posao olakšati pronalazak poslova koji su u skladu sa znanjima i vještinama koje posjeduju, a subjektima koji nude poslove pronalazak zaposlenika koji odgovaraju traženim znanjima i vještinama. Implementiran je moderan i fleksibilan sustav na bazi najnovijih tehnologija za razvoj web aplikacija: „Angular“ razvojni okvir te „Spring boot“ pozadinski sustav. Također, ostvaren je i jednostavan preporučiteljski sustav koji korisnicima tražiteljima posla preporučuje one poslove koji najbolje odgovaraju skupu znanja i vještina koje korisnik posjeduje. Pohrana podataka ostvarena je korištenjem MySQL sustava za rad nad bazama podataka. Budući rad na sustavu uključuje uklanjanje i popravak svih detektiranih pogrešaka i nedostataka sustava, nadogradnju sustava na novije verzije razvojnih okvira te unaprjeđenje sigurnosti sustava.