Web-aplikacija za plesne klubove : završni rad - Hercigonja, Paula (P. Hercigonja, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovome završnom radu opisan je proces oblikovanja web-aplikacije namijenjene plesnim klubovima. Aplikacija pomaže plesačima, voditeljima i vlasnicima plesnih klubova u organizaciji i boljem pregledu svih aktivnosti u kojima članovi mogu sudjelovati, a to su treninzi, probe te nastupi. Svaki član kluba ima uvid u obavijesti, raspored, galeriju slika, svoj korisnički profil te izvještaj kluba. Aplikacija je implementirana u programskom jeziku C# i radnome okviru ASP.NET Core. Za rad s podacima korišten je Entity Framework Core i Microsoft SQL Server. Također, korištene su standardne tehnologije za izradu web aplikacija: HTML, CSS, JavaScript, Bootstrap, jQuery, JSON i AJAX.