Sustav za planiranje turističkih razgledavanja : završni rad - Mišeta, Paula (P. Mišeta, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je izrada web aplikacije za planiranje turističkih razgledavanja. To uključuje organizaciju plana putovanja i trajanja aktivnosti kao i geoprostornu komponentu, tj. prikaz lokacija znamenitosti na karti kao i prikaz korisnikove lokacije te iscrtavanje rute između korisnikove trenutne i željene lokacije. U aplikaciji je korišten PostgreSQL sustav za upravljanje bazom podataka. Backend dio aplikacije pisan je u Javi te je korišten Spring Boot, javin radni okvir, dok je za frontend dio korišten html te CSS i Bootstrap za uređivanje izgleda stranica.