Programska podrška za vrednovanje proizvoda : završni rad - Pavlović, Domagoj (D. Pavlović, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je opisan rad programske podrške za vrednovanje proizvoda. Obrađeno je kreiranje baze podataka koja može pohranjivati dinamički definirane proizvode, kreiranje aplikacijske logike za obradu proizvoda i upita te korisničkog sučelja koja korisniku pruža rad sa dinamički definiranim proizvodima te pretraživanjem i rangiranjem proizvoda uvažavanjem korisnički definirane filtre i prioritete. Arhitektura kompletne aplikacije je detaljno opisana u radu, od baze podataka, do dva poslužitelja za frontend i backend. Svi načini korištenja aplikacije su objašnjeni i popraćeni slikama. Na kraju su ukratko opisane korištene tehnologije i kako pokrenuti aplikaciju na vlasitom računalu.