Rekonstrukcija električnog motocikla : završni rad - Trupinić, Domagoj (D. Trupinić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Proučavanje dijelova električnog motocikla i načina rada tih dijelova zasebno i u cjelini. Opisana električna vozila i njihove prednosti. Posebna pažnja je posvećena bateriji i motoru. Predmetni bicikl nije bio u voznom stanju i bilo je potrebno detektirati i otkloniti kvar. Provedena je rekonstrukcija električnog motocikla i navedeni su svi popravci koji su napravljeni te dodatna poboljšanja koja se mogu napraviti. Dokumentacija mehaničkih i električnih dijelova.