Web-aplikacija za pripremu kratkih testova na predavanjima i prezentaciju rezultata : završni rad - Šego, Marko (M. Šego, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Rad započinje kratkim motivacijskim uvodom gdje se opisuju pozitivni rezultati dobiveni korištenjem kvizova i kratkih testova u svakodnevnoj nastavi. Nastavlja se nabrajanjem i kratkim opisom tehnologija koje su se koristile za izradu aplikacije. Slijedi opis funkcionalnih zahtjeva i kako su raspoređeni u aplikaciji. Opis i implementacija baze podataka kroz ER model i kod koji stvara bazu podataka sa popratnim komentarima i objašnjenjima entiteta. Slijedi opis korisničkog sučelja i način korištenja aplikacije, a na kraju je objašnjen način implementacije na serveru i klijentskoj strani aplikacije kroz tehnologije koje su se koristile.