Osjetilni čvor temeljen na komunikacijskoj tehnologiji NB-IoT : završni rad - Jurin, Marko (M. Jurin, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Proučavanje komunikacijske tehnologije NB-IoT i njena primjena. Analiza komunikacije putem različitih protokola (MQTT, MQTT-SN, CoAP, LwM2M).