Proširenje 3D interaktivne računalne igre potporom za dubinsku kameru s detekcijom pokreta : završni rad - Motočić, Nikolina (N. Motočić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U radu je proširena ranija inačica 3D interaktivne računalne igre „Pazi zid“ razvijene u okviru preddiplomskog projekta. Proširenje se temelji na potpori za Intelovu dubinsku kameru s detekcijom pokreta novije generacije pod nazivom RealSense. U radu je opisan postupak kojime je ostvareno zadano proširenje osmišljeno i programski izvedeno korištenjem programskog okvira Unity te posredničke aplikacije NuitrackSDK.