Integracija web trgovine s online sustavom za izdavanje računa : diplomski rad - Glad, Sebastian (S. Glad, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog diplomskog rada je integracija platforme za elektroničku trgovinu Magento i Tradeshift, besplatna platforma za izdavanje računa. Cilj integracije je omogućiti automatsko izdavanje računa za kupnje nastale u web trgovini Magento 2 putem sustava za izdavanje računa Tradeshift. U okviru ovog rada opisane su platforme Magento i Tradeshift, analizirani elementi platformi potrebni za integraciju, kratki pregled glavnih tehnologija koje su korištene prilikom izrade programske podrške, a zatim i pregled konačnog rješenja čija je arhitektura zasnovana na računarstvo u oblaku. Za razvoj programskog rješenja korištena je .NET razvojna okolina, platforma Microsoft Azure, Protocol Buffers standard te MongoDB baza podataka.