Izrada web aplikacije za praćenje rezultata veslačkih treninga : završni rad - Ćaćić, Mihovil (M. Ćaćić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U radu „Izrada web aplikacije za praćenje rezultata veslačkih treninga“ opisan je način izgradnje ovog web sustava. Prikazane su funkcionalnosti koje sustav pruža. Opisane su tehnologije i alati koji su se koristili prilikom izgradnje sustava, te njihove prednosti. Na kraju je prikazana implementacija sustava na poslužiteljskoj i klijentskoj strani.