Baza podataka i web-aplikacija za sportsko-rekreacijski centar : završni rad - Marjanović, Vitomir (V. Marjanović, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovim završnim radom ostvareno je nekoliko ključnih funkcionalnosti sustava za upravljanje sportsko-rekreacijskim centrom poput manipulacije rezervacijama objekata, popisom registriranih udruga, posebnih događaja u sklopu centra te cjenikom pojedinih usluga. Vanjski posjetitelj aplikacije u mogućnosti je samo pregledati podatke, dok je njihova izmjena zadaća i pravo administratora. Najznačajnije tehnologije korištene pri izradi su MySQL Workbench za modeliranje baze te Spring Framework i React za samu web-aplikaciju.