Baza podataka i web-aplikacija za rukometno natjecanje : završni rad - Galić, Dominik (D. Galić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom završnom radu prikazan je proces izrade web-aplikacije za praćenje rukometnog natjecanja. Prvi korak je modeliranje i izrada baze podataka. Zatim su u bazu pohranjeni podaci potrebni za testiranje baze i web-aplikacije. Sljedeći korak je realizacija web-aplikacije koja omogućuje rad nad podacima u bazi podataka. Temeljne akcije koje su podržane su unos, izmjena i brisanje podataka. Kreirano je korisničko sučelje preko kojeg korisnik poduzima željene akcije. Baza podataka je napravljena u tehnologiji MySQL koristeći alat MySQL Workbench. Aplikacija je implementirana korištenjem jezika Java i razvojnog okvira SpringBoot, a korisničko sučelje je implementirano korištenjem tehnologija HTML, CSS, JavaScript te React.