Vodič za odlazne Erasmus+ studente : završni rad - Mijočević, Matea (M. Mijočević, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Popularnost studentskih razmjena raste, a ERASMUS+ program se pobrinuo da se to što većem broju studenata to omogući. Zbog tolikog broja ljudi, velik je i broj izbora pa je teško snaći se i odlučiti gdje otići. Ovaj sustav je izgrađen u svrhu olakšavanja same organizacije studenta pri odlasku na razmjenu. Prilagođen je studentima hrvatskih sveučilišta te im nudi pregled svake moguće razmjene filtrirane po njihovom fakultetu, stranom fakultetu, ISCED područjem i trajanju. Također im pruža uvid u prošla studentska iskustva na određenoj razmjeni, pregled fotografija i informiranje o samom postupku prije kretanja na razmjenu. Ovaj vodič je napravljen u obliku webovske aplikacije pomoću Django okvira u programskom jeziku Python, a vanjski dio je uređen jezicima CSS, HTML i JavaScriptom.