Sustav sažimajućeg očitavanja za akviziciju 1D signala : diplomski rad - Sever, Karlo (K. Sever, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom diplomskom radu opisana je teorijska problematika sažimajućeg očitavanja te je prikazan razvoj cjelovitog sustava za akviziciju i rekonstrukciju signala temeljenog na sažimajućem očitavanju. Naglašen je pristup razvoju rekonstrukcijskog algoritma koji se izvodi na razvojnom sustavu ZedBoard Zynq-7000 ARM/FPGA SoC. U radu je opisana akvizicijska pločica koja se sastoji od šest paralelnih kanala te razvijeni digitalni dizajn za upravljanje istom. Također razvijen je i privremeni sustav s emuliranim akvizicijskim sklopovljem u svrhu razvoja rekonstrukcijskog algoritma koji se sastoji od STM32F4 mikrokontrolera baziranom na ARM Cortex-M4 procesoru povezanog sa ZedBoardom pomoću SPI sučelja kojim se šalju mjerni podaci prema ZedBoardu.